Referenssejä

Sirium Oy aloitti toimintansa vuonna 1998. Toteuttamamme Liikunnan ja Urheilun Ympäristöhanke palkittiin Suomen parhaana kestävän kehityksen hankkeena vuonna 2001. Palkinnon myönsi valtioneuvoston alainen Kestävän kehityksen toimikunta.

Vuodesta 2018 alkaen olemme keskittyneet vesienhoitohankkeiden koordinointiin. Pälkäneellä toteutetun, Luopioisten Säästöpankkisäätiön SUVI-hankkeen (2021-2023) työn jatkajana on paikallinen Aito Suvi ry. Samaa, tuloksekasta toimintamallia toteutamme nyt vuonna 2023 käynnistyneessä Pro Hauhonselkä ry:n Oma Visio -hankkeessa.

Kestävää kehitystä edistää myös Yhteinen Pälkäne -hanke, jonka suunnittelua johdimme vuonna 2020. Koordinoimamme kaksivaiheinen hanke jatkuu vuoden 2025 loppuun.

Sirium Oy toteuttaa tarvittaessa myös asiantuntevaa viestintää.

Lumpeenkukka – Sukellus Pälkäneen vesiin -lehden tilaajana oli Pälkäneen kunta ja se toteutettiin kesällä 2018 yhteistyössä Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistyksen kanssa.

Ihana Pälkäne -lehti toteutettiin osana Yhteinen Pälkäne -hankkeen päätapahtumaa keväällä 2022.

Kuvituskuva idea
Marja-Liisa Suomalainen, kuva Amanda Lehtola

Tietoa yrittäjästä

Sirium Oy on pieni yritys, jolla on toimivat verkostot ja paljon yhteistyökumppaneita. Toimistomme kotipaikka on Pälkäneellä.

Toimitusjohtaja Marja-Liisa on koulutukseltaan maatalous- ja metsätieteiden maisteri (pääaine ympäristönsuojelutiede). Alan työkokemusta on kertynyt eri sektoreilta yhteensä 25 henkilötyövuoden verran.